Parcoaching

För er som vill ha enskild uppmärksamhet på er relation erbjuder vi coaching för par. Det innebär att vi träffar er gemensamt under ett valfritt antal tillfällen. En stor fördel är att vi som coacher själva är ett par – med kompletterande kunskaper och erfarenheter.

Inledningsvis ringar vi tillsammans in var ni befinner er just nu i er relation, vilka utmaningar ni brottas med och vad ni vill uppnå. Vi kommer tillsammans med er fram till vilka delar ni behöver jobba med och hur ett upplägg skulle kunna se ut, för t ex tre träffar framåt.

Ni avgör målet för er relation – vi stödjer er att nå dit.

Vanligtvis brukar vi träffa par minst ett par, tre gånger med mellan 2-6 veckors mellanrum, eftersom det ofta handlar om att grundlägga nya vanor och sätt att vara mot varandra. Och för det krävs det lite tid och tålamod för att skapa resultat. Mellan gångerna som vi träffas får ni normalt “hemläxor” att jobba med på hemmaplan. Utifrån era behov och önskemål guidar vi er framåt genom en kombination av samtal, övningar och hemuppgifter med träning på egen hand.

Välkomna att kontakta oss för ytterligare information eller bokning av tid.

Vi erbjuder parcoaching i lugn och avslappnande miljö på vår egen hemtrevliga kursgård Herresta Lada, mittemellan Stockholm och Uppsala.