Om oss

LoveLab AB består av två relationscoacher och kursledare, Tord Olsson och Heléne Zachrison. Vår utgångspunkt är att vi vill dela med oss av aktuell relationsforskning och erfarenheter när det gäller aktiv friskvård för parrelationen – hur man gör för att medvetet skapa goda vanor i vardagen.

Vi bor på landet mellan Stockholm och Uppsala. Här är utsikten från vårt orangeri.

Det här är vi – Tord och Heléne!

Om mig – Heléne

Jag är född 1961 och är utbildad beteendevetare och civilingenjör. Jag driver sedan länge det egna företaget Mod att Leda där jag jobbar som organisationskonsult inom team- och ledarutveckling. Mitt arbete handlar ofta om relationer, kommunikation, konflikter och samarbete. Att som coach stödja människor att växa är fantastiskt stimulerande.

Privat har jag levt större delen av mitt vuxna liv i fasta relationer. Sedan jag träffade min man Tord har ett av våra största intressen varit att vårda och hålla vår relation levande. Vi ser till att regelbundet inspireras av att gå på kurser, läsa böcker, ta del av aktuell relationsforskning och att träna olika verktyg som får vår relation att fortsätta fördjupas. Vi är båda certifierade coacher och utbildade ledare i den forskningsbaserade parkursen PREP, som vi har hållit regelbundet tillsammans under 15 års tid.

Om mig – Tord

Jag är född 1960 och är civilekonom med vidareutbildning inom psykologi, pedagogik, kommunikation och ledarskap. Jag arbetar till vardags som egenföretagare och konsult med organisationer, arbetsgrupper och ledare som behöver utveckla kommunikation, samarbetsförmåga och effektivitet. Se vidare modattleda.se. Jag driver också tillsammans med min fru Heléne kursgården Herresta Lada, där vi också bor. Herresta Lada ligger vackert på landet mellan Stockholm och Uppsala.

Till skillnad från Heléne har jag före henne haft flera kortare relationer. När vi träffades 2005 förenades vi i det stora intresset att utvecklas som vuxen och att vårda och fördjupa parrelationen. Jag har därför i likhet med Heléne löpande fortsatt min kunskapsinhämtning och träning inom allt som berör relationsområdet. Vi är båda certifierade coacher och utbildade ledare i den forskningsbaserade parkursen PREP, som vi har hållit regelbundet tillsammans under 15 års tid.