Merakärlekpaketet

Vik en eftermiddag/kväll tillsammans för inspirerande parföreläsning och
skaldjursbordsbuffé

Plats: Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna

Det är fredag eftermiddag och du och din partner landar in i Stora Brännbos mysiga lounge. Från kl. 15 serveras ni snittar och alkoholfritt bubbel. Kl. 16 går ni tillsammans på föreläsningen ”Friskvårda er kärleksrelation” där två erfarna relationscoacher förmedlar nycklar till en glädjefylld och hållbar relation.

Föreläsningen är en möjlighet att få inspiration och ledtrådar till vad ni själva kan göra för att skapa det ni vill i ert förhållande. Föreläsningen bygger på aktuell forskning om vad par gör som trivs ihop – och tvärtom. Presentation av olika teman varvas med samtal mellan er som par. Ni sitter ihop i er egen ö där ni ostört får utrymme att samtala med varandra.

Kl. 18 avslutas föreläsningen och efter lite andrum väntar från kl 18.30 en lyxig skaldjursbordsbuffé med havets läckerheter som ni avnjuter tillsammans i vår fina matsal. Samtalen som ni startat upp under föreläsningen kan fortsätta under kvällen, i skenet av levande ljus och utsökt mat och dryck. Bättre förutsättningar för nära och värdefulla samtal är svårt att tänka sig. Varmt välkommen till en inspirerande kväll för dig och din kärlekspartner!

Läs gärna mer om relationscoacherna Tord & Heléne på Om oss.

I priset ingår:

  • Snittar med alkoholfritt bubbel
  • Föreläsning och parsamtal under 2 timmar “Friskvårda er kärleksrelation”
  • Lyxig skaldjursbordsbuffé med havets läckerheter
    MENY SKALDJURSBUFFÉ

Pris: 1 595 kr/person

Du har också möjlighet att välja bort skaldjursbordsbuffén. Priset är då 795 kr/person.

Bokning sker direkt till Stora Brännbo; BOKA HÄR. Har du frågor om skaldjursbuffén m m var vänlig kontakta Stora Brännbo på
tel 08-592 575 00.

Kommande parföreläsningar

Det finns inga kommande evenemang.